jcvanhetoosten.nl - JC van het Oosten

Description: Judocompetitie van het Oosten organiseert maandelijks een judowedstrijddag om recreatieve judoka's kennis te laten maken met wedstrijdjudo.

judo (1364) twente (315) hengelo (196) competitie (87) losser (31) tubbergen (27) ritzen (12) weerselo (9) haagsma (2) jvthag (1)

Example domain paragraphs

02-04-2023

Tijdens de loterij, die gehouden werd op 1 april tijdens de vijfde ronde van onze competitie in Ootmarsum, is Sven van Dam winnaar geworden van de loterij. Dubbel geluk: 1000 punten behalen en de loterij winnen! Sven won een judopak! Van harte gefeliciteerd Sven!

Zaterdag 1 april vond de vijfde ronde plaats van de Judocompetitie van het Oosten te Ootmarsum. Geen grap, maar een enorme stimulans was deze dag voor vele judoka’s, Een record aantal kinderen kreeg een diploma uitgereikt, zelfs twee judoka’s behaalden 1000 punten, te weten Sven van Dam ...