brandeoldboys.dk - Brande Old Boys | Blot et spark fra tredie halvleg

Example domain paragraphs

På mandagsmenuen stod der denne gang en udekamp mod rækkens nr. 1, Vildbjerg, men det kunne ikke tage pippet fra BOB’s +50-mandskab. Allerede i kampens 7. minut bragte Kai Varisbøl gæsterne i front med venstrepoten, da han udnyttede Sigurd Kristensens præcise frispilning, men en halv snes minutter senere fik værterne endelig udbytte af en af deres utallige afslutninger, hvoraf Jens Ole Pedersen i BOB-målet nappede de fleste. 1. halvleg lignede længe en remis, men i halvlegens sidste minut snittede Bjarne Th

Torsdag aften lykkedes det for Brande Old Boys 40+ at spille imod Lind i Brande for første gang i flere år. Desværre skulle tingene ikke gå så nemt alligevel da dommeren desværre meldte afbud i sidste øjeblik. Heldigvis var der en anden dommer på stadion og han indvilligede i at dømme kampen så det var fedt.

Kampen startede knap så godt for Brande da der kun var spillet 6 minutter før Lind bragte sig foran. Reserve keeper Søren Laursen lecverede en god redning men desværre røg riposten lige ud til en Lind spiller som nemt kunne bringe Lind foran 0-1.